Glasklart UF, Nya Bergska till SM !

08 mars 2016 kl. 21:30
Ung Företagsamhets Östergötlands regionala mässa "Entreprenörskap på riktigt 2016" är nu avslutad.
Över 700 UF-företagare från hela länet ställde ut 185 olika affärsidéer och tävlade i elva olika tävlingskategorier på Stadium Arena i Norrköping idag den 8 mars 2016.
2016-03-08
ÖSTERGÖTLAND
 UF-företagarna har visat upp en enastående idérikedom och kreativitet – jurygrupperna har haft ett svårt men givande arbete med att utse årets bästa unga företagare. I den mest prestigefyllda tävlingen Årets UF-företag utsåg juryn Glasklart UF, Nya Bergska, Finspång till årets främsta UF-företag i Östergötland.Juryns motivering:  ”I knivskarp konkurrens har vinnarna lyckats förena företagsnytta med samhällsnytta.Kvantitet och kvalité har förenats med tydlig värdegrund.4 droppar i världen värnar vårt lokala hantverksarv.”
Tävlingsvärd för tävlingen Årets UF-företag är Swedbank.
 Förutom i denna tävling utsågs vinnarna i ytterligare elva olika tävlingar. Se förteckning i bifogat dokument.För vinnarna i samtliga tävlingskategorier väntar nu SM i Ung Företagsamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö den 16-17 maj där de kommer att tävla om titeln som svenska mästare i sin kategori.

Ung Företagsamhets Östergötlands regionala mässa "Entreprenörskap på riktigt 2016" är nu avslutad. I den mest prestigefyllda tävlingen Årets UF-företag utsåg juryn Glasklart UF, Nya Bergska, Finspång till årets främsta UF-företag i Östergötland.

Juryns motivering:  ”I knivskarp konkurrens har vinnarna lyckats förena företagsnytta med samhällsnytta.Kvantitet och kvalité har förenats med tydlig värdegrund. 4 droppar i världen värnar vårt lokala hantverksarv.”

Över 700 UF-företagare från hela länet ställde ut 185 olika affärsidéer och tävlade i elva olika tävlingskategorier på Stadium Arena i Norrköping idag den 8 mars 2016.

UF-företagarna har visat upp en enastående idérikedom och kreativitet – jurygrupperna har haft ett svårt men givande arbete med att utse årets bästa unga företagare.

Förutom i denna tävling utsågs vinnarna i ytterligare elva olika tävlingar. För vinnarna i samtliga tävlingskategorier väntar nu SM i Ung Företagsamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö den 16-17 maj där de kommer att tävla om titeln som svenska mästare i sin kategori.

Vi önskar våra duktiga tjejer ett stort Grattis och lycka till i SM !

Besök och gilla deras Facebook sida här:
https://www.facebook.com/glasklartuf/

 

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image