Tävlingsregler #rentfinspång 2018

 1. Tävlingen arrangeras av Finspångs kommun via Instagram/Facebook och pågår mellan 12 februari till 14 maj, 2018. Genom att delta i tävlingen accepterar du användarvillkor för Instagram och Facebook samt följande tävlingsregler och villkor.

 2. För att få tävla måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande.

 3. Du tävlar genom att plocka ett skräp, ta en bild/filma och dela med dig av ditt bästa tips för ett rent Finspång. Gör ett inlägg med bilden/filmen på Instagram eller Facebook och tagga #rentfinspång. Du får tävla med hur många bilder/filmer du vill men ingen person kan vinna mer än ett pris.

 4. Tävlingsbidragen måste vara uppladdade senast midnatt 14 maj och för att vara med och tävla behöver du ha en öppen användarprofil på Instagram eller göra ditt tävlingsbidrag till ett offentligt inlägg på Facebook.

 5. Vinnande bidrag publiceras senast 31 maj, 2018 på kommunens facebooksida samt webbplats. Vinnarna meddelas senast den 21maj, 2018.

 6. Tre personer vinner pris. Priserna är:
  - Första pris: Ett presentkort till Kulturhuset, Finspång, värde 800 kr.
  - Andra och tredje pris: Presentkort till Medley, Arena Grosvad, värde 500 kr/styck.

 7. En jury bestående av representanter från Finspångs kommun och Finspångs Tekniska Verk utser vinnarna baserat på originalitet och kreativitet. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller andra varor.

 8. Genom att delta och skicka in bilder intygar du att andra eventuella rättigheter och dylikt i bilden inte begår intrång i annans rättigheter eller står i strid med annans intresse. Deltagaren ansvarar och garanterar att hålla Finspångs kommun och Finspångs Tekniska Verk skadelösts om någon riktar krav gällande stridigheter i bilden. Du ska även ha säkerställt att eventuella personer på bilden/filmen som går att identifiera måste ha givit sitt samtycke till publicering.

 9. Som tävlande ansvarar du för att det inskickade bidraget inte är kränkande, sexistiskt eller står i strid med tillämplig lagstiftning. Bidrag med stötande innehåll deltar inte i tävlingen.

 10. Finspångs kommunkoncern har rätt att använda bilderna/filmerna i kommunens kommunikationskanaler för ett syfte som överensstämmer med kampanjen ”Vi håller Finspång rent”.
   I och med att ditt bidrag skickats in godkänner du att bidraget kan bearbetas och publiceras av Finspångs kommunkoncern utan krav på annan ersättning eller ytterligare tillstånd.

 11. Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen behandlas enligt Personuppgiftslagen (PuL) och används enbart i syfte att administrera tävlingen.

 12. Vi förbehåller oss rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör. Tävlingen genomförs av Finspångs kommun utan stöd eller sponsring av Facebook eller Instagram.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image