Som privatperson kan du åka med i upphandlad skolskjuts

25 augusti 2016 kl. 09:17

Finspångs transportenhet (Fotograf: Jan Erik Petterson)För att möta Östgötatrafikens neddragningar inom kollektivtrafiken har Finspångs kommun beslutat att privatpersoner nu har möjlighet att åka med i kommunens upphandlade skolskjutsar. Skolskjutsarna körs av Hällesta Buss AB samt Finspångs kommuns Transportenhet. 

 
Medåkning i turerna gäller endast om det finns plats i bussen. Då antalet elever i skolskjutsfordonet kan variera från dag till dag är det inte möjligt att få förhandsbesked om ledig plats. På –och avstigning sker vid bussens ordinarie stopp, inga ändringar utifrån gällande tursträckning görs.  
 
Så här gör du!
Om du önskar att åka med en skolskjutstur ringer du till aktuell entreprenör och frågar om möjlighet till medåkning finns. 
Hällesta Buss AB 0122-50592 
Transportenheten 0122-85200

Medåkning i turerna gäller endast om det finns plats i bussen. Då antalet elever i skolskjutsfordonet kan variera från dag till dag är det inte möjligt att få förhandsbesked om ledig plats. På- och avstigning sker vid bussens ordinarie stopp, inga ändringar utifrån gällande tursträckning görs.   

Så här gör du!

Om du önskar att åka med en skolskjutstur ringer du till aktuell entreprenör och frågar om möjlighet till medåkning finns. Se kontaktuppgifter till höger.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image