Premiär för naturstigen i Vibjörnsparken

11 november 2016 kl. 08:50

Barnen från Lekeberga förskola och eleverna från Mo Gård färdigställde och premiärvandrade den nya naturstigen i Vibjörnsparken.

Under eftermiddagen den 10 november samlades avdelningen Myran från Lekeberga förskola, en grupp elever och elevassistenter från Mo Gård tillsammans med miljö- och samhällsbyggnadsråd Herman Vinterhjärta, naturvårdssamordnare Marika Sjödin och samhällsutvecklare Lina Alm i Vibjörnsparken.

Barnen på Lekeberga förskola fixar med insektshotellet.Barnen från avdelningen Myran var där för att hjälpa till att göra klart ett insektshotell och eleverna från Mo Gård tittade på de färggranna fågelholkarna som de snickrat ihop och som nu sitter uppe. Både insektshotellet och fågelholkarna är en del av naturstigen som har anlagts i parken. Själva anläggandet av naturstigen har gjorts av Arbetsmarknadsenheten som också assisterade i färdigställandet av insektshotellet.

Eleverna från Mo Gård premiärvandrar på naturstigen.Efter en promenad på naturstigen avslutades dagen med varm saft och bulle.

I och med detta välkomnar vi nu alla som själva vill besöka Vibjörnsparken och den nyanlagda naturstigen!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image