Släck ljuset under Earth Hour 19 mars

18 mars 2016 kl. 17:00

Logotyp för Earth HourLördagen den 19 mars 2016 klockan 20.30-21.30 är det WWF Earth Hour – en timme då människor världen över släcker lampan i en manifestation för klimatet.

Earth Hour är världens största klimatmanifestation, som nu arrangeras för tionde året i rad. Syftet med Earth Hour är att uppmana världens makthavare att ta mänsklig klimatpåverkan på allvar och agera i klimatfrågan. Genom att släcka lampan under Earth Hour visar du ditt engagemang för klimatet och för en hållbar framtid.

På Världsnaturfonden WWF:s websida kan du lära dig mer om klimatpåverkan och klimatförändringar, och få tips om hur du kan skapa en mysig och minnesvärd Earth Hour-kväll. Om du är nyfiken på hur du kan minska din klimatpåverkan, eller hur Finspångs kommun arbetar med klimatfrågor, är du välkommen att vända dig till kommunens energi- och klimatstrateg.

Finspångs kommun har inte tagit något officiellt beslut om att släcka ljuset under Earth Hour, eftersom merparten av det kommunala fastighetsbeståndet ändå brukar vara släckt vid den aktuella tidpunkten. 

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image