Vi lyser upp Vibjörnsparken

02 december 2016 kl. 10:43

På kvällen den 1 december var det äntligen dags att provtända belysningen i Vibjörsparken efter lång tids arbete och utifrån många Finspångsbors önskemål. 

Belysning i Vibjörnsparken testas. Foto: Ola Lundqvist.All belysning i parken provtändes för att se att den fungerar samt för att se att belysningen i Eken satt på rätt ställen. Vi arbetar fortfarande med belysningen för pulkabacken. Idag fredag 2 december har belysningen släckts ner igen för att åter tändas på eftermiddagen den 9 december.

Belysningen invigs

Den 9 december 2016 kl. 15.30 kommer belysningen i Vibjörnsparken att invigas och tändas av kommunalråd Herman Vinterhjärta tillsammans med medborgare. Alla intresserade är varmt välkomna att titta och ta en fika.

Fortsatt utveckling av parken

Utvecklingen av Vibjörsparken kommer att fortsätta under 2017. När allt är klart kommer Finspångs kommun att bjuda in till en stor invigning av hela parken.

Vi tackar för alla fina bilder och reaktioner som vi sett i sociala medier och ett särskilt tack till bilden på den här sidan som är tagen av Ola Lundqvist.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image