Finspångs kommun är nominerad till Årets Employer Branding-kommun

18 oktober 2016 kl. 17:40

Kommunflaggan, fotograf Bert KindåkerUniversum Communications har nominerat Finspångs kommun som en av åtta till Årets Employer Branding-kommun. Vinnaren kommer att utses i mars 2017.

Motiveringen lyder;

"Denna kommun har arbetat med frågorna på ett mycket långsiktigt sätt. Frågorna är väl förankrade i ledningen. Man lägger stor vikt vid att visa upp den bredd och det djup av möjligheter som finns för unga människor inom kommunen. Insikten om att också vara en attraktiv arbetsgivare internt var denna kommun en av de första att uppmärksamma. Vi tycker därför att denna kommun kan vara både en förebild och en inspiratör för andra kommuner då det gäller engagemang, målfokus och etablering av frågorna. Vi tycker vidare att kommunen är ett intressant exempel på att man även som mindre kommun kan få ett stort genomslag i frågorna."

I juryn för priset sitter;

  • Per Ericsson, personaldirektör Husqvarna
  • Torgny Johnsson, personaldirektör InfraNor
  • Petter Nylander, VD Universum
  • Clara Peyron, VD studentnätverket NOVA

- Vår balanserade styrning med tydliga mål, mod att satsa och vårt fokus på  vår värdegrund och ledstjärnor har varit en medveten strategi och något vi har arbetat med i några år. Det är positivt att även en "inre resa" får uppmärksamhet, säger Helén Wallman , HR-chef.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image