Idrottsanläggningar

Aluceums sporthall i Finspång Foto:Erik MårtensonArena Grosvad är Finspångs största idrotts- och rekreationsområde. Det drivs av Medley på uppdrag av Finspångs kommun.

Här finns Aluceum som är en arena för inomhussporter så som tennis, squash, badminton, volleyboll, basket, handboll och innebandy.

På Grosvads idrottsplats hittar du arenor för fotboll, friidrott, bandy, ishockey och andra sporter. Öppettider för allmänhetens åkning hittar du på Arena Grosvads webbplats.

Bad- och friskvårdsanläggningen erbjuder en äventyrsdel med barnbassäng och vattenrutschkanor, 25-metersbassäng och undervisningsbassäng med höj och sänkbar botten. Bad- och friskvårdsanläggningen innehåller även en bowlinghall och restaurang.

Boka gymnastiksal och idrottsanläggning

Vänd dig till Medley på Arena Grosvad för att hyra någon av arenorna och lokalerna på Aluceum och Grosvads idrottsplats. Via dem hyr du även kommunens gymnastiksalar.

Hyres- och debiteringsvillkor för idrottsanläggningar (pdf-fil 25 Kb, öppnas i nytt fönster)

Taxor och avgifter för idrottsanläggningar  (pdf-fil 40 Kb, öppnas i nytt fönster)

Prioriteringsregler vid fördelning av tider i sport- och gymnastikhallar

Vid fördelning av tider i kommunens sport- och gymnastikhallar är det generellt så att barn- och ungdomsverksamheter är prioriterade.

Prioriteringsregler vid fördelning av tider i sport- och gymnastikhallar (pdf-fil 30 Kb, öppnas i nytt fönster)

Jubiléumsboken om Grosvads idrottsplats 

Inför firandet av Grosvads 50 års-jubileum har Finspångs kommun låtit ta fram boken Grosvads idrottsplats - 50 år av idrott, motion och nöje.

Boken är skriven av sportjournalisten Nilsove Magnusson med kompletterande texter av Antero Lyhykäinen, projektanställd hos Finspångs kommun. Boken består av närmare 100 sidor och innehåller bilder och berättelser om idrottsprofiler, gästande artister och annat av intresse från Grosvads 50 år som idrottsanläggning.

Så här kan du köpa boken

Boken finns att köpa på Kulturhuset, huvudbiblioteket och på Arena Grosvad. Priset är 150 kronor.

Leverans med posten

Du kan även beställa boken med leverans med posten eller om du vill få den skickad som present till någon. Priset är 200 kronor med frakt. Beställningsformuläret har du under fliken Privatpersoner - beställning av jubiléumsboken Grosvads idrottsplats till vänster på sidan.

Föreningar

Föreningar har möjlighet att köpa boken till försäljning eller annat internt bruk till reducerat pris. För mer information och beställning klicka på fliken Föreningar - beställning av jubiléumsböcker Grosvads idrottsplats till vänster på sidan.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image