Hörnan on tour - för andra året i rad

28 april 2016 kl. 15:58

Fyra personer framför en husvagnFör andra året i rad lastar fritidsgården Hörnan vår husvagn med en massa roliga aktivitetsgrejer och besöker utvalda platser i Finspångs vackra och vidsträckta kommun under sommarlovet.

Turnéschema 2016 (pdf-fil 9 Mb, öppnas i nytt fönster)

Ungdomarna vill vara utomhus under de varma och sköna sommarveckorna och därför tas i stället verksamheten till ungdomarna.

Hörnan besöker ungdomarna i deras hemorter

Under större delen av sommarlovet lämnar vi våra ordinarie lokaler i Kulturhuset för att i stället besöka ungdomar i deras hemorter där olika aktiviteter och evenemang kommer att genomföras.

Vi erbjuder en massa sommaraktiviteter

Husvagnen kommer vara lastad med en massa sköna utemöbler, sommaraktiviteter, spel, pyssel och olika sportprylar till utlåning så det kommer verkligen att finnas något för alla.

Det kommer också att arrangeras fotbollsmatcher, akustiska konserter, fiske, olika prova på aktiviteter, lekar och mycket annat roligt.

Ungdomsbibliotekarien från Finspångs bibliotek kommer även följa med till vissa platser och bidra med litteratur och olika former av skapande verksamhet.

Facebook, Instagram och Snapchat

Hörnan on tourFölj Hörnan on Tour på sociala medier under hela sommarturnén! Snapchat (hornanfpg), Facebook och Instagram. Länkarna finns till höger under rubriken Mer information.

Vi ses ute under solen!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image