Özz Nûjen talar på nationaldagen 2016

05 februari 2016 kl. 15:30

Özz NûjenÖzz Nûjen, en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland är årets högtidstalare under nationaldagsfirandet i Bruksparken den 6 juni 2016.

Özz har hållit på med standup sedan 1999. Nu är han en av de mest etablerade standup komikerna i Sverige. Hans energi och glädje på scenen samt att han gillar att utmana och provocera pubilken, alltid med glimten i ögat och hjärtat i halsgropen, är hans omisskännliga känntecken.

Özz, som är en av Sveriges mest omskrivna och älskade stå-upp komiker, är även verksam som föreläsare, skådespelare, manusförfattare och programledare.

Drill och Drull står för familjeunderhållningen

Drill och DrullNationaldagsfirandet börjar traditionsenligt med marsch från Bergska skolan klockan 10.00. Cirka klockan 10.30 börjar programmet i Bruksparken. Özz Nûjen talar cirka 10.45.

Därefter blir det bland annat familjeunderhållning med trollen Drill & Drull (kända från TV), som tar med barnen till Mossebackedalen

I samband med firandet kommer även Finspångs kommun att bli certifierade som Fairtrade City.

Nationaldagfirandet arrangeras av Finspångs lokalkommitté för Sveriges Nationaldag. 

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image