Rekordmånga kommuner deltar i årets Dansens vecka

25 april 2016 kl. 16:22

Framsida till trycksak om Dansens vecka 2016Antalet arrangemang är rekordstort under årets upplaga av Dansens vecka. Programmet bjuder på föreställningar, workshops och prova på-aktiviteter för professionella dansare, amatörer och intresserad publik i alla åldrar. Finspångs kommun är en av tio deltagande kommuner.

Det är femte gången som Dansens vecka anordnas i Östergötland. Den startade den 23 april och avslutas på den internationella dansens dag den 29 april.

Region Östergötlands verksamhet Dans i Öst står bakom arrangemanget tillsammans med de medverkande kommunerna. I år har tio kommuner valt att vara med, vilket är fler än någonsin. Programmet är också större än någonsin med 74 olika arrangemang. Det innehåller föreställningar, workshops, filmvisning och prova på-aktiviteter och riktar sig till alla åldrar.

– Dansens vecka ska bidra till att stärka dansens ställning i Östergötland. Det känns väldigt roligt att arrangemanget har fått en sådan bra respons och att deltagandet ökar för varje år, säger regionrådet Anita Jernberger (L).

Program för Dansens vecka 2016 (pdf-fil 944 Kb, öppnas i nytt fönster)

För mer information, kontakta Anna Ljung, dansutvecklare. se kontaktupgifter till höger på sidan.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image