Sommarlovsstart med Hörnan den 10 juni

17 maj 2016 kl. 13:01

Neon-glow-party-på-HörnanUnder skolavslutningskvällen fredag den 10 juni kl. 20-24 arrangerar den kommunala fritidsgården Hörnan i samarbete med Hugo Finspång, Neon Glow Party i Kulturhusets nedre salong.

Det drogfria evenemanget är för alla 12-16 åringar i kommunen. Neon Glow Party arrangeras för att erbjuda målgruppen ett attraktivt större evenemang och därmed en gemensam rolig start på sommarlovet.

Neon Glow är ett färgglatt disco som sätter gästerna i centrum och kvällen kommer att bjuda på neonfärgade glowsticks, olika typer av uv-ljus, ledbatonger, ballongsläpp från taket och bra musik framförd av en av landets hetaste DJ:s vilket garanterat kommer att resultera i en sommarlovsstart som besökarna länge kommer att prata om.

Gör redo den vita klänningen, T-shirten ooch så vidare och preppa er fulla med neonprylar och/eller bli målade med neon body paint under kvällen och medverka i en färgsprakande start på sommarlovet!

Förköpsbiljetter för rabatterat pris 50 kronor per person finns att köpa på Hörnan, Nyhemsskolan, Grosvadskolan och i Kulturhusets reception.

Ordinarie pris: 70 kronor per person för köp vid entrén.

Välkommen!

Se reklamfilmen om Neon Glow på Hörnans Facebooksida, se länkt till höger på sidan.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image