Betaren

På Betaren finns 30 lägenheter fördelat på tre våningsplan. 9 st demensplatser på våning 1 och 2, 21 vårdboendeplatser.
Alla platser är biståndsbedömda. Röd tegelbyggnad med balkonger, fotograf Camilla Axelsson.

Rummet

Rummen är möblerade med säng. Allt annat får man ta med sig. Det finns tillgång till ett litet pentry och kylskåp i varje lägenhet.
Hemförsäkring tecknar man själv. TV-licens ingår i hyran.
Man tecknar ett hyreskontrakt med enheten vid inflyttning.

Gemensamma lokaler

Gemensam TV finns i anslutning till avdelningens kök och dagrum. Vissa dagar i veckan har vi aktiviteter som personalen ansvarar för. Här erbjuds olika aktiviteter som ex högläsning,  bingo och bakning.

Trygghetslarm

Varje rum är utrustat med ett trygghetslarm. Du bär på dej en larmklocka dygnet runt. När du trycker på knappen kommer du i kontakt med personal.

Personal

Det finns utbildad personal till din hjälp dygnet runt. Alla som vistas på Betaren har en kontaktperson. Personalen utför den omvårdnad och träning som ni kommit överens om. Sjukvårdande insatser ordineras av sjuksköterska eller läkare. Det finns även tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeut.

Sjuksköterskor

Sjuksköterska finns tillgänglig måndag till fredag under dagtid. Under kvällar och helger finns en sjuksköterskepatrull som personalen kan kalla på.

Läkare

Läkare kommer regelbundet. Kontakt sker via sjuksköterska.

Fotvård och hårvård

Det finns möjlighet till fotvård eller hårvård om du önskar det. Då kan personalen hjälpa dig att boka tid hos fotvård/hårvården. Det bekostar du själv.

Besök

Vi har inga besökstider, utan du är välkommen när som helst. Vår stora entre dörr låses på kvällstid, men du kan då trycka på vår ringklocka så kommer du i kontakt med personalen som kan öppna dörren.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image