Hårstorpsgården

Tegelbyggnad bakom buskar och gräsmatta, fotograf Camilla Axelsson.Hårstorpsgården är ett vårdboende bestående av 24 lägenheter för permanent boende, fördelat på två våningar.

1996 invigdes Hårstorpsgårdens vårdboende efter att man gjort en ombyggnation av ett vanligt hyreshus på Hårstorpsområdet.

Lägenheterna

Lägenheten är utrustad med taklift, stort badrum, trygghetslarm samt en höj- och sänkbar säng. De flesta lägenheterna har balkong. Lägenheten möbleras för övrigt med egna möbler. Det finns ett litet pentry och kylskåp i varje lägenhet.

Gemensamma lokaler

Gemensam TV och samvarodel finns på varje avdelning. Vissa dagar i veckan ordnar personalen aktiviteter, till exempel bingo och allsång. Det finns även en samlingssal där det några gånger per termin är underhållning.

Personal

Det finns undersköterskor och vårdbiträden till din hjälp dygnet runt. Personalen utför den omvårdnad som ni kommit överrens om. Sjukvårdande insatser ordineras av sjuksköterska eller läkare. Det finns även tillgång till arbetsterapeut och sjukgymnast.

Sjuksköterskor

Sjuksköterska finns tillgänglig måndag till fredag under dagtid. Under kvällar och helger finns en sjuksköterskepatrull som personalen kan kalla på.

Läkare

Läkare kommer regelbundet. Kontakt sker via sjuksköterska.

Fotvård och hårvård

Det finns möjlighet till fotvård och hårvård på vårdboendet, vilket man bekostar själv.

Besök

Vi har inga besökstider, utan du är välkommen när som helst.

Kontaktperson

Du som bor på  vårdboendet har en egen kontaktperson inom personalgruppen. Kontaktpersonen ska fungera som en bro mellan boende, anhöriga och omvärlden.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image