Finspångs kommun

Dalens förskola

Dalens förskolaDalens förskola består av fyra avdelningar. På Hemligheten och Överraskningen går våra yngre barn, 1-3 år och på Äventyret och Mysteriet går de äldre barnen 3-5 år. Vi har valt denna uppdelning för att kunna bemöta och stimulera barnen utifrån deras utvecklingsnivå.

Vi har mycket samarbete mellan avdelningarna och gör många aktiviteter tillsammans. På Dalens förskola tycker vi att det är viktigt att alla känner sig trygga med varandra och har roligt ihop. Lek och glädje är grunden för all utveckling. Vi gör aktiviteter och upptåg, så som Ateljéveckor, Hus-samlingar, utflykter och gårdsdagar. På gårdsdagarna sker en stor del av verksamheten utomhus, även måltider. När vi inte äter ute serveras måltiderna i vår gemensamma matsal där barnen själva, efter förmåga, får ta mat ur buffén.

Vi är mycket stolta över vår gård och tillbringar mycket av vår tid utomhus i alla väder. Närheten till naturen gör att vi ofta går på utflykter och utforskar vår närmiljö.

Det viktigaste för oss är att alla barn och föräldrar känner sig trygga och välkomna här. Vi har ju hand om det käraste ni har.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image