Kvarnens förskola

Förskolan KvarnenFasettens förskola, fotograf Hans Svenssonligger på östra sidan av Finspång, på Hårstorp. I samma hus som förskolan finns äldreboendet Hårstorpsgården. 

På Kvarnens förskola vill vi att alla föräldrar ska känna sig trygga när de lämnar sina barn och att de känner att de har möjlighet att påverka och vara delaktiga i vår verksamhet.

Engagerade pedagogoger

Alla barn ska möta en utmanande miljö med engagerade och utmanande pedagoger varje dag. Vi arbetar med ett nyfiket och utforskande förhållningssätt där barnens intresse alltid är i fokus. Vi tror att barnen lär sig på bästa sätt genom att ha roligt och leka med andra andra barn och med medforskande pedagoger.

Grön Flagg

Kvarnens förskola är certifierade enligt verktyget Grön Flagg genom organisationen Håll Sverige Rent. Det är både ett verktyg i arbetet mot de nationella målen och en certifiering med fokus på barns delaktighet. Verktyget är skapat för att underlätta ett handlingsinriktat arbete med miljö och hållbar utveckling i förskolan. I vårt arbete med Grön Flagg förlägger vi mycket av vår verksamhet utomhus.

Digitala medier

Vi använder oss av digitala medier i kontakten med föräldrar, till exempel med hjälp av kommunens lärplattform Fronter.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image