Arbete och näringsliv

Finspång är en levande industriort med ett näringsliv som har en unik struktur med såväl småföretag, mindre industrier och flera världsledande internationella företag.

Näringslivsrådet driver frågor som rör Finspångs näringsliv

Finspångs kommun har ett näringslivsråd som består av representanter från näringslivet, ledande politiker och ansvariga tjänstemän. Det ska driva idéer och frågor som rör företagandet i Finspångs kommun i syfte att skapa attraktionskraft för nyföretagande och företagsetableringar i kommunen.

Om du som företagare har något som du vill lyfta fram i våra diskussioner så kan du göra detta via näringslivsrådets sida.

Nyheter

12 februari 2018 kl. 16:00

Vi söker gymnasieungdomar som vill feriearbeta

en grupp ungdomar pratar med tre vuxna utomhus, fotograf Michael Holmström.Finspångs kommun söker ungdomar som vill feriearbeta sommaren 2018 inom barnomsorg, bibliotek, äldreomsorg, lokalvård, vaktmästeri eller som ungdomsledare. Läs hela nyheten

10 januari 2018 kl. 16:26

Finspångs kommun en av de mest attraktiva arbetsgivarna

Annica Ahlqvist och Goran KnezevikFinspångs kommun är en av tre kommuner nominerade till utmärkelsen ”Årets employer branding-kommun”. Universum Communications uppmärksammar varje år arbetsgivare och personer som anstränger sig lite extra för att bygga och kommunicera ett starkt employer brand. Läs hela nyheten

Se fler nyheter »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image