Finspång näst bäst i länet på tillväxt

20 november 2017 kl. 16:29

Finspångs kommun placerar sig på andraplats när kreditupplysningsföretaget Syna listar de bästa tillväxtkommunerna i Östergötland. Priset baserat på tre värden: ökning av omsättning, ökning av antalet anställda och ökad vinst. Alla aktiebolag i kommunen som har ökat sin omsättning, nyanställt och gått med vinst har bidragit till Finspångs kommuns placering. Första plats gick till Norrköpings kommun.

Diplom för näst bästa tillväxt 2017– Priset visar att företagen generellt mår bra i Finspång och ett välmående näringsliv är en förutsättning för att en ort ska fortsätta utvecklas. 2016 hade vi den tredje bästa tillväxten i Östergötland så det är kul att vi förbättrat oss, säger Finspångs kommuns utvecklingschef Johan Malmberg.

Priset Bästa Tillväxt tilldelas sedan 2007 de kommuner i varje län där företagen har bäst tillväxt. Kreditupplysningsföretaget Syna delar ut priset årligen genom att granska bokslut från samtliga svenska aktiebolag för att utse vinnarna. Utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image