Locker room talk från Finspång blev årets UF-företag i Sverige

10 maj 2017 kl. 11:49

På SM i Ung Företagsamhet den 9 maj gick priset Årets UF-företag till Locker room talk i Finspång. Med hjälp av föreläsningar för unga pojkar vill UF-företaget förändra machokulturen i omklädningsrummen.

UF-lärare Mikael Sjöberg, Shanga Aziz, Rogerio Silva och rådgivare Anna Hellerstedt.Locker room talk UF består av Rogerio Silva och Shanga Aziz som båda går på Nya Bergska i Finspång. Juryn består av personer från näringslivet och deras motivering till priset var:

”Med en genomgående hög prestation i alla delmoment har detta UF-företag visat på sin förståelse för samtida utmaningar, sin förmåga att kunna gripa tag i och ruska om mottagaren och sin kapacitet att bygga vidare på sitt budskap. Med väl valda hjälpmedel har de presenterat och sålt in sitt koncept. Därtill har UF-företagarna visat på ett starkt lärande, ett väloljat samspel sinsemellan och en respekt för varandras roller som är genuin. Med tydlighet har de framfört hur de har utvecklats av UF-företagandet och gjort det bästa av varandras förmågor och egenskaper. UF-företaget är samtida, arbetar snabbfotat och är klockrena förebilder för Sverige till EM.”

Stort grattis hälsar Finspångs kommun!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image