"Driftig" drifttekniker sökes till värmeverket

18 augusti 2016 kl. 10:04

Ackumulatortanken vid värmeverket i FinspångVill du vara med och ta ansvar för Finspångs fjärrvärmeproduktion? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med goda villkor i ett spännande miljöföretag, där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång. Nu har du möjlighet att bli en av oss!

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete. Du arbetar skift och ansvarar för driften av våra förbränningsanläggningar för hetvattenproduktion, värmeåtervinning, fjärrkyla och vattenkraft. I tjänsten ingår schemalagd beredskap. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av driftingenjör och övriga drifttekniker.

Vårt erbjudande
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med goda villkor i ett spännande miljöföretag, där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår storlek medger korta, snabba beslutsvägar. Vi gillar att jobba hårt, men också att ha roligt på jobbet.

Här kan du läsa mer om tjänsten och hur du ansöker. Sista ansökningsdag är den 4 september så skicka in din ansökan redan nu. Välkommen till oss!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image