Fototävling till miljöalmanackan 2015

Välkommen att delta i vår fototävling om bästa bild till miljöalmanackan 2015. Tävlingen är öppen både för amatörer och proffsfotografer och tema för 2015 är ”Vatten i Finspångs kommun”.

Barn i simglasögon som simmar i bassängVatten - tema för 2015

Badhus. Spöregn. Över 300 sjöar. Snölyktor. Kanotturer. Kräftfiske. Trädgårdsslangen. Dimma.

Vår kommun är mycket rik på vatten och därför hoppas vi att alla fotografer, gamla som unga, proffs som amatör ska känna sig extra inspirerade av temat och skicka in massor av bilder till oss.

Vattnet finns överallt omkring oss. Låt fantasin flöda - Vi ser fram emot att få bilder från hela kommunen.

Priser

Vi delar ut priser till de vinnande fotograferna och vinnarbilderna kommer att publiceras i Miljöalmanackan 2015 samt på vår webbplats tillsammans med fotografens namn. Vinnarbilderna kan även komma att publiceras i andra sammanhang inom kommunens verksamheter. Läs mer om detta under rubriken Tävlingsregler.

Tävlingsregler

Fotografierna ska vara digitala, i färg och tagna inom kommunen. Formatet bör vara liggande A4 med hög upplösning (300 dpi) så att de fungerar i tryck. Vinnande bilder kommer att vara med i nästa års kalender samt få pris. Obs!Finns det personer med på dina bilder måste dessa ha givit sitt tillstånd att bilden publiceras. Tar du bilder på hästar, kor, får etc så tänk på att fråga djurägaren om tillstånd innan.

Vill du delta i tävlingen accepterar du också att dina bilder publiceras i miljöalmanackan samt i andra sammanhang (både tryck och Internet) som hör samman med vårt miljöarbete, utan krav på ersättning. Även Finspångs kommun kan komma att använda bilderna för sin verksamhet. Viss beskärning av bilderna kan förekomma. I de sammanhang vi använder ditt foto kommer vi att ange ditt namn. Eventuell skatt på vinster betalas av vinnaren.

Viktiga hålltider och praktiska tips

• Dina tävlingsbidrag ska vara inlämnade senast måndagen

den 15 september, 2014.

• Ange ditt namn, adress och telefonnummer samt när och vart bilden är tagen. Skriv gärna en bildtext du tycker passar.

• Skicka en CD med dina bilder till Finspångs Tekniska Verk AB,

Att: Fototävling, 612 80 Finspång.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anette Melander, Finspångs Tekniska Verk AB, tfn 0122-851 77.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image