Språk/Language

Information till medar­betare som slutat eller som arbetat på timmar

Presentkort som gäller hos många lokala närings­idkare i kommunen delas ut som ett extra tack för den ökade belastningen i och med coronapandemin.

Den rådande situation med Corona har medfört en ökad belastning för kommunens medarbetare. Medarbetarna har haft tålamod, visat på en uthållighet och genomfört ett fint arbete i sina grunduppdrag. Många med­arbetare har också bidragit utanför sina ordinarie uppdrag blanda annat i helt nya eller i bredare uppdrag. Situationen med Corona har också påverkat vårt lokala näringsliv på olika sätt.

Presentkort på 400 kronor

Kommunstyrelsen har utifrån det beslutat att erbjuda en extra uppmuntran till samtliga tillsvidare­­anställda 31 augusti 2020, visstids­anställda med månads­lön 31 augusti 2020 samt timanställda som arbetat över 40 procent under perioden 1 januari till och med sista augusti 2020. Det sker genom att de får presentkort, värde 400 kr som kan användas hos lokala närings­­idkare.

Det här gäller för presentkorten

Om du var anställd 31 augusti och inte längre jobbar kvar inom kommunen eller om du är en av våra timvikarier som arbetat mer än 40 procent under perioden så kan du att kunna hämta ut dina presentkort i kommunhusets reception under förmiddagarna följande datum:

  • 16 december
  • 17 december
  • 23 december
  • 28 december
  • 29 december
  • 30 december

 

Notera att du måste hämta ut presentkorten före 31 december. Detta för att det ska följa skattelagstiftningen och vara en skattefri förmån.

Kontakt

Helén Wallman
HR-chef
HR-avdelningen

0122-852 13
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång