Dina förmåner

När du som elev börjar på Bergska gymnasiets nationella gymnasieprogram får du mer än bara en bra utbildning.

Förutom att du serveras skolmat av hög kvalité där det alltid finns minst två alternativ att välja mellan samt att du får en generöst körkortsparket så får du även en mängd olika rabatter på allt ifrån gymkort till frisörbesök då vi samarbetar med olika företag som erbjuder dig som Bergskaelev olika rabatter. Du visar upp ditt förmånskort tillsammans med din legitimaion för att få din rabatt.

Förmånskort

Generöst körkortspaket

Ett körkort underlättar både i vardagen och i arbetslivet, då många arbeten idag kräver körkort. Därför får alla elever ett generöst körkortspaket av skolan. I körkortspaketet ingår teoripaketet samt åtta körlektioner á 40 minuter (möjlighet till parkörning finns). Du får själv välja vilken körskola du vill övningsköra på.

För att bli beviljad körkortspaketet krävs att du inte har ogiltig frånvaro. Din kontaktlärare hjälper dig skriva ut din närvaro från skola24 i samband med ansökan.

God mat av hög kvalité

Det är viktigt med energi för att orka plugga. På Bergska gymnasiet får alla elever äta riktigt god mat varje dag då vi satsar lite extra på maten som serveras. Varje dag har du möjlighet att välja mellan flera olika maträtter och serveras en stor salladsbuffé och färskt bröd. På Bildningen serveras maten av Östgöta kök och Metallens restaurang lagar maten på plats.


Som elev har du även möjlighet att påverka maten genom matrådet som träffas en gång i månaden med elevrepresentanter och representanter från skolans ledning och köket.

En personlig dator

I arbetet med digital utveckling är datorn central. Datorn hjälper dig att utvecklas och du slipper uppleva begränsningar i ditt lärande. En dator är en förutsättning för att klara studi­erna idag, därför får alla elever på våra nationella gymnasieprogram samt på gymnasiesärskolans nationella gymnasieprogram en personlig dator att använda under dina studier.

Gymkortserbjudanden

Motion håller inte bara kroppen i trim, det ger också bra förutsättningar för att hålla hjärnan i bra form! Vi har avtal med olika anläggningar i Finspång som ger dig rabatt på årskort.

GodForm

20% rabatt på årskort och sen 199:-/månad på autogiro (inskrivningsavgift 500:-).

Medley (Arena Grosvad)

20 % rabatt på årskort för alla elever som bedriver studier på Bergska gymnaiset. Gäller vid köp av: Årskort, Multi/träning ink bad och relax samt ÖstgötaMedley

Aktiv Hälsocenter

2 månader gratis när du köper ett årskort.

Erbjudanden på mat och fika

Vi tycker det är viktigt att ta ledigt från stress och måtten ibland. Vad passar då inte bättre än att ta en fika eller en matbit tillsammans med dina vänner - för det är du värd!

Joan’s Café & Bistro

10 % rabatt för alla elever på Bergska gymnasiet på mat, fika och alkoholfritt!
*Kan ej kombineras med andra erbjudanden

O’Learys

15 % rabatt för alla elever på Bergska gymnasiet på mat och alkoholfritt.
*Kan ej kombineras med andra erbjudanden

Erbjudanden på aktiviteter och evenemang

Ha kul! Förutom att träna och äta gott kan du också hitta på roliga saker till rabatterat pris eller unna dig ett par hörlurar om du gillar musik?

O’Learys

15 % rabatt på O’Learys Gaming Zone.
Utmana dina kompisar på en 3 kamp eller varför inte en 5 kamp?
Följande aktiviteter finns: Bowling, shuffleboard, VR simulator, skyttesimulator, dart, biljard och arkadspel.

Joan’s Café & Bistro

10 % rabatt på förköpsbiljetter till alla event på Joan’s nattklubb B7. Åldersgräns 18 år.

Elon Finsång

Musik har inte bara en stor potential att påverka välmående, minnesfunktioner och motivation utan kan också påverka dig intellektuellt. Det gillar vi! Som elev på Bergska gymnasiet får du alltid 20 % på hörlurar på Elon i Finspång.
Gäller alla olika hörlurar: in-ear, on-ear, trådlösa och sporthörlurar.
*Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudanden hos frisör, nagelterapeut och fransstylist

Unna dig lite extra lyx! Med dessa erbjudanden får du, till ett rabatterat pris spendera en stund där du blir ompysslad - för det är du värd!

Hårfint i Finspång

15% rabatt på klippning hos Frisör Siri Remning på Hårfint

ENVY Naglar & Fransar i Finspång

Jenny på ENVY erbjuder nagelförlängning, gelpolish, manikyr, lash lift & fransarförlägning med singelfransar. Jenny är utbildad nagelterapeut hos Lilly Nails sen 2009 & Fransstylist sen 2014.

Erbjudande året runt till alla Bergska-elever:

  • Naglar 650 kronor
  • Singelfransar 700 kronor
  • Lashlift 500 kronor (färg, keratin ingår varje gång )

Studentpaket: Naglar och singelfransar 1200 kronor

Kontakt

Tangra Brussander
Rektor (BA, EK, NA, SA, LÄ)
Bergska gymnasiet, Bildningen

0122-856 74
bergska.gymnasiet@finspang.se