Dina förmåner

När du som elev börjar på Bergska gymnasiets nationella gymnasieprogram får du mer än bara ett bra gymnasie. Det kommer du som elev märka på den goda maten, fräscha lokalerna, körkort och ett förmånskort som du kan använda för att utnyttja någon av förmånerna nedan. Vi samarbetar med olika företag som erbjuder olika rabatter. Du visar upp ditt förmånskort tillsammans med din legitimaion för att få din rabatt.

Förmånskort

En personlig dator

I arbetet med digital utveckling är datorn central. Datorn hjälper dig att utvecklas och du slipper uppleva begränsningar i ditt lärande. En dator är en förutsättning för att klara studi­erna idag, därför får alla elever på våra nationella gymnasieprogram samt på gymnasiesärskolans nationella gymnasieprogram en personlig dator att använda under dina studier.

Skolmat

Det är viktigt med energi för att orka plugga. På Bergska gymnasiet får alla elever äta riktigt god mat varje dag och satsar därför lite extra på maten som serveras. Varje dag har du också möjlighet att välja mellan flera olika maträtter med stor salladsbuffé och färskt bröd. På Bildningen serveras maten av Östgöta kök och Metallens restaurang lagar maten på plats.

Som elev har du även möjlighet att påverka maten genom matrådet som träffas en gång i månaden med elevrepresentanter och representanter från skolans ledning och köket.

Generöst körkortspaket

Ett körkort underlättar både i vardagen och i arbetslivet, då många arbeten idag kräver körkort. Därför får alla elever ett generöst körkortspaket av skolan. I körkortspaketet ingår teoripaketet samt åtta körlektioner á 40 minuter (möjlighet till parkörning finns). Du får själv välja vilken körskola du vill övningsköra på.

För att bli beviljad körkortspaketet krävs att du inte har ogiltig frånvaro. Din kontaktlärare hjälper dig skriva ut din närvaro från skola24 i samband med ansökan.

Träning!

Motion håller inte bara kroppen i trim, det ger också bra förutsättningar för att hålla hjärnan i bra form! Vi har avtal med olika anläggningar i Finspång som ger dig rabatt på årskort.

GodForm
20% rabatt på årskort och sen 199:-/månad på autogiro (inskrivningsavgift 500:-).

Logotyper för samarbetspartners

Medley (Arena Grosvad)

20 % rabatt på årskort för alla elever som bedriver studier på Bergska gymnaiset. Gäller vid köp av: Årskort, Multi/träning ink bad och relax samt ÖstgötaMedley

Logotyper för samarbetspartners

Mat & Fika

Vi tycker det är viktigt att ta ledigt från stress och måtten ibland. Vad passar då inte bättre än att ta en fika eller en matbit tillsammans med dina vänner - för det är du värd!

Joan’s Café & Bistro
10 % rabatt för alla elever på Bergska gymnasiet på mat, fika och alkoholfritt!
*Kan ej kombineras med andra erbjudanden

O’Learys
15 % rabatt för alla elever på Bergska gymnasiet på mat och alkoholfritt.
*Kan ej kombineras med andra erbjudanden

Logotyper för samarbetspartners

Ha kul!

På Bergska gymnasiet gillar vi att göra roliga saker tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje!

O’Learys
15 % rabatt på O’Learys Gaming Zone.
Utmana dina kompisar på en 3 kamp eller varför inte en 5 kamp?
Följande aktiviteter finns: Bowling, shuffleboard, VR simulator, skyttesimulator, dart, biljard och arkadspel.

Joan’s Café & Bistro
10 % rabatt på förköpsbiljetter till alla event på Joan’s nattklubb B7. Åldersgräns 18 år.

Stig Perssons Audio Video
Musik har inte bara en stor potential att påverka välmående, minnesfunktioner och motivation utan kan också påverka dig intellektuellt. Det gillar vi! Som elev på Bergska gymnasiet får du alltid 20 % på hörlurar på Stig Perssons Audio Video.
Gäller alla olika hörlurar: in-ear, on-ear, trådlösa och sporthörlurar.
*Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Logotyper för samarbetspartners

Ta hand om dig!

Förutom att ha kul, träna och äta gott kan du med dessa erbjudanden spendera en stund där du blir ompysslad - för det är du värd!

Hårfint i Finspång
15% rabatt på klippning hos Frisör Siri Remning på Hårfint
0122-199 00
www.salongharfint.se

Logotyper för samarbetspartners

Kontakt

Tangra Brussander
Rektor (BA, EK, NA, SA, LÄ)
Bergska gymnasiet, Bildningen

0122-856 74
bergska.gymnasiet@finspang.se