Alla elever på Bergska gymnasiet får springa Stadsloppet gratis!

För andra året i rad sponsrar Coop samtliga elever med anmälningsavgiften till Stadsloppet (värde 250-350 kronor!). Gå, jogga eller spring 7 kilometer med start och målgång i fina Bruksparken!

OMT Finspångs Stadslopp vänder sig till alla som motionerar. Inte bara de snabbaste kan vinna fina prispengar, alla som deltar har chansen att vinna värdefulla priser. Utmana grannen, klasskompisen eller dig själv.

Alla som går, joggar eller springer i mål får en energipåse från COOP Finspång. Alla deltagare kommer också att få en snygg medalj runt halsen vid målgången som sponsras av Vallonbygden.

  • Tid och plats: Onsdagen 29 maj start klockan 18.30 i Bruksparken i Finspång.
  • Distans: 7 kilometer. (Finns även möjlighet att gå halva distansen om man vill)
  • Klasser: Herrar, damer och gå/jogga utan tidtagning. Tidtagning i herr-och damklass.
  • Laganmälan: Anmäl dig i ett lag. Anmäler du ett lag så kommer du också med i den individuella resultatlistan. 4 deltagare skapar ett lag. Dam, herr eller mixed. Kontakta Malin Fritiofsson på Bergska gymnasiet om du vill göra en laganmälan.
  • Uppvärmning: Aktiv Hälsocenter har hand om uppvärmningen som startar 15 minuter innan starten 18.30. En uppvärmning för barnen som startar 16.45, 15 minuter innan första start.Vätska: Vid start- och målområdet samt vid Coop Finspång efter cirka tre kilometers löpning, samt vid Siemens energistation cirka en kilometer från mål.
  • Resultat: Kommer att finnas via länk på loppets hemsida direkt efter målgång. Resultaten kommer också att visas på plats direkt vid målgången med hjälp av fyra 37-tums skärmar.
  • Bana: Sju kilometer genom sköna Finspångsmiljöer. Se bilden nedan.

Anmäl dig här!

Anmälan för Bergska elever startar tisdagen den 23 april och stänger sedan 13 maj. Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter för att få din anmälningsavgift betalt.

Övrig information

  • De 50 första eleverna som anmäler sig från Bergska får en gratis funktionströja att springa i!
  • Alla elever har chansen att vinna fina priser i Stadsloppets och Bergskas egna tävlingar och utlottningar. Håll utkik på hemsidan för mer information.
  • Vi samlas i Bruksparken i vårt Bergskatält som kommer finnas på området inför starten. Det är frivilligt och kommer finnas lite snacks, dryck och möjlighet att bara hänga och agera hejarklack!

Tävlingar


Tävling i tävlingen 1:
Ta med dig ett av däcken som står någonstans utmed banan, spring eller gå hela vägen till mål med däcket och vinn fyra nya däck med montering. Priset är sponsrat av G-Sons Gummi. Se mer information under fliken Prisbordet på startsidan. Det är ett damdäck och ett herrdäck.

Tävling i tävlingen 2: Utrymningsspurten. Satsa allt på 100 meter utmed Skäggebyvägen och ta chansen att vinna 3 000 kronor i resepresentkort från Resia. Placering 2-5 vinner fina priser från räddningstjänsten i Finspång.

Kompletterande information