Min coronavardag - berättelser från personer i riskgrupp

Året 2020 kommer bli ett år mänskligheten kommer att minnas. Nu vill vi höra din berättelse så att den kan sparas till framtiden, i en tidskapsel. Alla som deltar har chans att vinna fina priser!

Vad är Min coronavardag?

Coronapandemin har påverkat hela samhället, världen över, och 2020 kommer bli ett år mänskligheten kommer att minnas. Ett år då vi levt med restriktioner och social distansering. Därför vill Finspångs kommun ta del av din berättelse, som är äldre och i riskgrupp, och spara den för framtiden i en tidkapsel. Min coronavardag är ett initiativ från sektor utveckling, tillväxt och kultur tillsammans med sektor vård och omsorg

Skicka in din berättelse

Vi vill höra dig, som är äldre och i riskgrupp, berätta om din vardag. Vad händer en dag, vad upplever du, vad gläds du åt eller vad oroar dig? Berättelsen kommer sedan att sparas i en tidskapsel för framtiden. Det går bra att vara anonym om du önskar.

Under perioden 31 december 2020 till 28 februari 2021 kan du bidra med berättelser till tidskapseln. Skicka ditt bidrag till Finspångs kommun eller lämna in det digitalt på finspang.se/mincoronavardag

Det också går bra att ringa Kulturhuset reception på telefonnummer 0122 -853 00, från den 4 januari 2021, och boka en tid för att muntligen beskriva din vardag.

Hur ska din berättelse vara utformad?

Skriv, prata in, teckna, skulptera, sy, eller på något annat kreativt sätt beskriv din coronavardag. Verket måste få plats på ett vanligt A4-papper. Är ditt verk större än ett A4-papper kan du ta en bild på ditt verk.

Utlottning av priser

Alla som skickar in ett bidrag har chans att vinna ett pris. Priser lottas ut bland dem som lämnat in bidrag.

Om du vill delta i utlottning av fina priser måste du skicka in dina kontaktuppgifter.

Vi förbehåller oss rätten att inte spara ditt bidrag om det bryter mot lagen och/eller Finspångs kommuns värdegrund.

Skicka in din berättelse

Här kan skicka in din berättelse digitalt:

Kontakt

Reception och turistinformation
Kulturhuset

0122-853 00
kulturhuset@finspang.se

Bergslagsvägen 29, 612 30 Finspång