Finspångs kommun

Språk/Language

Aktiviteter på Hörnan

På fritidsgården finns något för alla - från tv-spel och film till pyssel och fika. Här kan du läsa mer om de aktiviteter som erbjuds.

På fritidsgården finns en mängd olika aktiviteter såsom pingisbord, bräd- och kortspel, fotbollsspel, Playstation 4 mm. Det finns även möjlighet att titta på Apple-TV och film på vår stora bioduk. Det går också bra att bara ta det lugnt i våra sköna sittmöbler eller köpa något gott fika billigt i vårt café.

Varje dag kan man pyssla och göra egna knappmärken och smycken, trycka sin egen T-shirt och göra snygga pärlplattor mm. Be personalen så plockar vi fram!

Fritidsgården Hörnan

Gräddhyllan

På onsdagar genomförs Gräddhyllan, där man genom olika tävlingar, som passar de flesta, har möjlighet att sno åt sig platsen på Gräddhyllan som medför att man får vissa fördelar på Hörnan under tiden som man innehar platsen.

Fredagsmys

På fredagar arrangeras fredagsbingo och någon turnering där man kan vinna priser. Vi brukar även bjuda även på något gott att äta.

Skollov

Under skollov erbjuds olika aktiviteter dagligen och ibland även utflykter. Information om detta läggs fram på Hörnan, våra sociala medier och här på hemsidan under Öppettider och allmän information.

Kontakt

Fritidsgården Hörnan

070-324 35 94
hornan@finspang.se

Kulturhuset, Bergslagsvägen 29, 612 30 Finspång