Språk/Language

Luftlek - Hinderbana, hoppborg och annat skoj

Den 11 juli får Finspång besök av Luftlek som har med sig flera roliga aktiviteter för barn och unga.

luftlek hinderbana

Vibjörnsparken kommer den 11 juli att förvandlas till ett roligt luftlek-land med flera roliga aktiviteter för barn och unga. Dagen arrangeras tillsammans med Hörnan on Tour och även de kommer finnas på plats med sin husbil och deras sommaraktiviteter. En dag ni inte får missa!

Luftlek arrangerar roliga aktiviter för barn och unga. De har allt i från hoppborgar, uppblåsbara hinderbanor och rutschkanor till bumberballs och interaktiva spel. Några av dessa roliga aktiviteter kommer med till Finspång!

Aktiviteter från Luftlek

De aktiviter som kommer med till Finspång kan du läsa mer om här.

Megatrack hinderbana 50 meter

Hinderbanan Megatrack är den första i sitt slag med hinder i olika former och höjder! Vi lovar spännande lopp och svettiga stunder i den här ultimata utmaningen!

Interactive black box

Denna svarta hoppborg med är perfekt för det interaktiva spelet! Spelet har tre varianter och det går ut på att släcka så många lampor som möjligt i olika varianter, häftiga ljus och ljudsignaler när man trycker. Varje spel är 45 sekunder långt! Otroligt roligt och beroendeframkallande spel. Två samtidiga spelande är perfekt! Och du, undvik att krocka – för mycket!

Fotbollsdart

En riktig höjdare i dess rätta bemärkelse. Detta är en given succé! Med våra specialbollar (kardborre) tävlar man som om det vore riktig dart – eller bara genom att samla så många poäng som möjligt. Vem är skickligast på att pricka rätt – gränsen mellan 1 och 20 poäng är hårfin. Tavlan är 2 meter hög. Passar alla åldrar.

Pilbågsskytte

Pilbågsskytte med mjuka pilar är en rolig aktivitete som tar fram Robin Hood i vem som helst!

Praktisk information

Datum: 11 juli
Tid: kl. 14-17
Plats: Vibjörnsparken
Kostnad: Aktiviteterna är kostnadsfria och fri entré
Ålder: Aktiviteterna passar alla åldrar. Tänk på! Vårdnadshavare eller medföljande vuxen ansvarar för sitt/sina barn. Mindre barn bör genomföra aktiviteterna i vuxet sällskap.

luftlek hinderbana små barn

Kontakt

Malin Fritiofsson
Projektledare
Camp Grosvad

malin.fritiofsson@finspang.se

Jesper Karlsson
Fritidssamordnare
Fritidsgården Hörnan

070-276 81 90
hornan@finspang.se

Kirsi Aronsson
Fritidsutvecklare
Utvecklings- och näringslivsavdelningen

0122-850 45
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång