Språk/Language

Timvikarier till F-6 Nyhemsskolan och Särskolan

Publicerad: 21 november 2019
Sista ansökningsdag: 20 december 2019

Beskrivning

Nyhemsskolan söker vikarier på timmar, alltså ingen schemarad, inom följande områden: undervisning, fritidshem samt riktat stöd till elever i behov av särskilda anpassningar. 

Arbetsuppgifter

Beroende på uppdragsinriktning anpassas arbetsuppgifterna. Det kan vara att undervisa i klass, arbeta på fritidshemmet eller att stödja elever som har undervisning i mindre sammanhang. Tidsomfattningen regleras efter verksamhetens behov. 

Kvalifikationer

Det är meriterande om sökande har pedagogisk utbildning samt erfarenhet av grundskolans verksamheter. God samarbetsförmåga, en hög grad av personlig mognad samt att sätta eleven i fokus är kvalifikationer som eftersöks.

Rekrytering kan komma att ske  fortlöpande under annonsperioden. 

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Timlön
Sök jobbet senast: 20 december 2019

Kontakt

  • Therese Eriksson, Admin
    0122-85668
  • Anna Wahl, Rektor
    0122-85535

Facklig företrädare:
  • Lisa Andersson Hansson, Vision
    0122-85720