Språk/Language

Timvikarie Måltidsservice

Publicerad: 13 november 2019
Sista ansökningsdag: 13 december 2019

Beskrivning

Att arbeta som timvikarie i Finspångs kommun passar dig som vill ha ett flexibelt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Att arbeta som timvikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. För att trivas som timvikarie tror vi att du alltid har kunden i fokus, en god samarbetsförmåga och förmågan att ta egna initiativ.
Som timvikarie anger du själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du lägger in din tillgänglighet via ett tidsbokningssystem på internet och har därefter möjlighet att bli bokad på de tider som du lägger upp.


Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom måltidsservice bidrar du till att skapa en energifylld vardag åt Finspångs kommuns invånare. Du kan arbeta som kock eller som måltidsbiträde. Som timvikarie har du ansvaret att förbereda och tillaga mat samt utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Arbetet är främst förlagt på dagtid på vardagar, men även helger kan förekomma. Som timvikarie i Bemanningscentralen bör du vara flexibel med arbetsplats, ha möjlighet att komma till arbetet med kort varsel samt kunna vikariera från några timmar och uppåt.

Hos oss får du som timvikarie en grundläggande introduktion och kontinuerligt stöd i arbetet. För att kommunikationen ska fungera krävs det att du kan läsa och förstå skriftliga arbetsinstruktioner. Du ska även tala god svenska då arbetet innebär en del muntlig kontakt. Vi har arbetsplatser i både centrala delar av Finspång men även i ytterområdena, och det är viktigt att du har möjlighet att kunna ta dig till din arbetsplats.Kvalifikationer

• Ha förmågan, intresset och viljan att ge god service
• Ha förmågan att planera och prioritera ditt arbete
• Ha förmågan att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner
• Vara tillmötesgående och uppmärksam i ditt bemötande
För tjänsten är det önskvärt om du har kock- eller restaurang-utbildning eller motsvarande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök, måltidsservice eller bageri. Du ska ha grundläggande datorkunskaper, samt kännedom om specialkost och allergier.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: 2019-11-18
Lön: Timlön
Sök jobbet senast: 13 december 2019

Kontakt

  • Johanna Carlberg
    0122-85499

Facklig företrädare:
  • Katarina Yderfors
    0122-85270