Språk/Language

Nyhemsskolan 7-9 söker lärare i Franska

Publicerad: 18 november 2019
Sista ansökningsdag: 13 december 2019

Beskrivning
På Nyhemsskolan går det 275 elever i årskurs 7-9. Vår verksamhet präglas av trygghet, lärande, trivsel och arbetsglädje där eleven sätts i centrum. Vi arbetar målmedvetet för att skapa tillit och förtroende mellan elev och personal och skapa förutsättningar för att elever ska kunna känna trygghet, ha framtidstro och utveckla sina kunskaper. Hos oss ska varje individ ha möjlighet att utvecklas för att uppnå sin egen potential och det gäller såväl elev som personal. Känner du att du vill vara en del av Nyhemsskolan och vår verksamhetsidé med fokus på ”trygghet, kunskap och framtidstro”, ska du söka tjänsten hos oss.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är behörig lärare i ämnet franska och som vill vara med och driva samt utveckla vår lärmiljö. Du har ett ansvar att tydliggöra lärandeprocessen där en strävan mot elevernas nästa kunskapsnivå tydliggörs och prioriteras. Du ingår i ett arbetslag och är delaktig i skolans mål och utveckling. Elevgrupper utgörs av elever från åk 8 och åk 9.


Kvalifikationer
Du är närvarande, nyfiken och nytänkande. Du jobbar formativt och ser fördelarna med att jobba digitalt i lärandet. Centralt i din undervisning finns kommunikation, kreativitet och kritiskt tänkande. Självklart är du behörig. Har du flera år i yrket så är det naturligtvis en merit men vi vill även möjliggöra för en eventuell anställning av kompetent nyutexaminerad språklärare.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut ges och stor vikt läggs
vid personlig lämplighet.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Tillträde: 2020-01-07
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 13 december 2019

Kontakt

  • Magnus Stark
    0122-85608

Facklig företrädare:
  • Malena Andersson
    076-8319012