Språk/Language

Dagverksamheten Solgläntan öppnar sin verksamhet

Från och med måndag 26 oktober öppnar dagverksamheten Solgläntan sin verksamhet igen. Inför besök är det viktigt att alla tar sitt ansvar och följer myndigheternas rekommendationer.

äldre person sitter och håller i en kaffekopp

Dagverksamheten Solgläntan som varit stängd sen april på grund av coronapandemin kan äntligen öppna upp sin verksamhet igen. För att dagverksamheten ska kunna hålla öppet och minska risken för smittspridning behöver alla hjälpas åt, följa myndigheternas rekommendationer och stanna hemma om man är sjuk, vid minsta symtom.

Finspångs kommun följer hela tiden utvecklingen av coronapandemin och de nationella riktlinjer som råder. På dagverksamheten har man gjort anpassningar utifrån rådande rekommendationer för att minska risken för smittspridning.

- Det är viktigt för oss att våra gäster känner sig trygga när de besöker oss och vi har därför gjort anpassningar för att minska risken för smittspridning. Det är också väldigt viktigt att de som besöker oss är fullt friska, både för sin egen och andras skull säger enhetschef Tina Axelsson.

Det är viktigt att känna till att man som gäst till Solgläntan kan komma att få ny information inför eller under sitt besök.

Kontakt

Tina Axelsson
Enhetschef Tegelbacken
Sektor vård och omsorg

0122-852 01
tina.axelsson@finspang.se

Östermalmsvägen 55, 612 41 Finspång