Språk/Language

Dela med dig av din berättelse i Min coronavardag

Coronapandemin har påverkat hela samhället och 2020 kommer bli ett år mänskligheten kommer att minnas. Finspångs kommun vill ta del av din berättelse, som är äldre och i riskgrupp, och spara den för framtiden i en tidkapsel.

Tre äldre damer går promenad i Bruksparken

(Nyhet uppdaterad 28 januari med förlängt slutdatum.)

Coronapandemin har påverkat hela samhället, världen över, och 2020 kommer bli ett år mänskligheten kommer att minnas. Ett år då vi levt med restriktioner och social distansering. Därför vill Finspångs kommun ta del av din berättelse, som är äldre och i riskgrupp, och spara den för framtiden i en tidkapsel. Min coronavardag är ett initiativ från sektor utveckling, tillväxt och kultur tillsammans med sektor vård och omsorg.

Utlottning av priser

Alla som skickar in ett bidrag har chans att vinna ett pris. Priser lottas ut bland dem som lämnat in bidrag.

Skicka in din berättelse

Vi vill höra dig, som är äldre och i riskgrupp, berätta om din vardag. Vad händer en dag, vad upplever du, vad gläds du åt eller vad oroar dig? Berättelsen kommer sedan att sparas i en tidskapsel för framtiden. Det går bra att vara anonym om du önskar.

Under perioden 31 december 2020 till 28 februari 2021 kan du bidra med berättelser till tidskapseln.

Läs mer om initiativet "Min coronavardag" och om hur din berättelse kan vara utformad och hur du skickar in din berättelse på sidan "Min coronavardag".

Kontakt

Reception och turistinformation
Kulturhuset

0122-853 00
kulturhuset@finspang.se

Bergslagsvägen 29, 612 30 Finspång