Språk/Language

Finspångs kommuns åtgärder med anledning av skärpta nationella råd

Med anledning av den höga smittspridningen av covid-19 i samhället förlängs Finspångs kommuns åtgärder utifrån de skärpta råden. Förlängningen är tillsvidare.

informationsbild covid-19

För att minska smittspridningen så uppmanas medborgare, om möjligt, att undvika fysiska besök i kommunala verksamheter. Du som medborgare är varmt välkommen att i första hand kontakta Finspångs kommuns verksamheter via e-post och telefon.

Åtgärder inom Finspångs kommun

  • Finspångs kommuns bibliotek är fortsatt stängt för allmänheten tillsvidare, undantaget bokningar av förskola och skola för barn födda efter 2002 eller senare. Undantag görs också för ärenden som gäller upphämtning av böcker och medier som tidsbokats på förhand.
  • Badanläggningen på Arena Grosvad är fortsatt stängd för allmänheten tillsvidare. Organiserad verksamhet för barn och unga får fortsätta att bedriva verksamhet.
  • Kommunens idrottshallar är fortsatt stängda för allmänheten, undantaget är att idrottshallarna ska vara bokningsbara för barn och unga födda 2002 eller senare, i verksamhet hos föreningar skrivna i Finspångs kommun.

Beslutet är fattat av kommunstyrelsens ordförande.

Kontakt

Maria Samson
Kommunikations- och digitaliseringschef
Kommunikationsavdelningen

0122-850 13, 072-084 06 33
maria.samson@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 FINSPÅNG

Johan Malmberg
Kommundirektör
Ledningsstaben

0122-852 68
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång