Språk/Language

Namnge Finspångs nyaste lekplats

I slutet av juni stod den nya lekplatsen klar, som ligger mellan Hårstorp, Dunderbacken och området som kallas Vita Stan. Nu behöver Finspångs kommun hjälp att namnge lekplatsen.

Nya lekplatsen på Norra Storängsvägen / i vita stan. Byggd 2019.

Finspångs kommun önskar hjälp av Finspångs barn att namnge den nya lekplatsen med ett namn. Delta i tävlingen Namnge lekplatsen för att lämna ditt namnförslag.

Delta i tävlingen ”Namnge lekplatsen”

Finspångs kommun arrangerar en namntävling för att hitta det perfekta namnet till den nya lekplatsen där alla barn upp till 12 år är välkomna att delta. Utöver äran att få namnge lekplatsen får det vinnande bidraget även 4 biobiljetter från Kulturhuset Finspång.

Du deltar i tävlingen genom att skicka in ett namnförslag samt besvara frågan ”Hur många gungor finns det på lekplatsen?”.

Du lämnar in ditt tävlingsbidrag via tävlingsformuläret nedan och för att medverka i tävlingen krävs det att förälder eller vårdnadshavare har läst igenom tävlingsreglerna samt godkänt att barnet deltar i tävlingen.

Tävlingen pågår från 12 september till och med 24 september 2019. En jury från Finspångs kommun kommer att utse en vinnare bland de som lämnar in både namnförslag och svarar rätt på frågan.

Det vinnande namnförslaget samt vinnaren presenteras på Finspångs kommuns hemsida samt på Facebook.

Lycka till önskar Finspångs kommun!
Kontakt

Finspångs kommun

0122-850 00
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång