Finspångs kommun

Språk/Language

Rejmyre skola söker trä- och metallslöjds lärare

Publicerad: 5 mars 2024
Sista ansökningsdag: 30 april 2024

Vill du jobba med oss?

Vi söker en lärare som vill utmana och inspirera våra elever i ämnet trä och metallslöjd. Vi söker lärare som har kunskap och erfarenhet inom trä och metallslöjd. Du brinner för ditt ämne och har med dig goda idéer om hur vi kan utveckla undervisningen.

Du kommer att få möjlighet att undervisa i två fina lektionssalar, en på Rejmyre och en på Bergska. Dessa salar har allt som behövs och lite till. Du kommer att undervisa elever i åk 3–6 från Rejmyre, Brenäs, Högalid och Lotorp. Du kommer tillsammans med dina kollegor i arbetslaget arbeta för att utveckla skolans undervisning. Du skapar en god lärmiljö och relation till dina elever. Du är trygg med läroplan och arbetar utifrån alla barns bästa.

Vem är du?

  • Du är legitimerad lärare i trä och metallslöjd.
    • Du har förmågan att samarbeta och samverka med olika professioner
    • Du är flexibel i ditt förhållningssätt och visar empati för andra människor
    • Du är engagerad och ansvarsfull i din roll och har ett relationellt bemötande till våra elever
    • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Välkommen in med din ansökan!


Vi driver Finspång framåt!

Finspång har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser. Det är en levande industriort med ett starkt näringsliv med närhet till kringliggande städer. Tillsammans med näringslivet har Finspångs kommun fastslagit en gemensam vision att vi till år 2035 ska ha 30 000 invånare. Finspång utvecklas genom en drivkraft att möta samtiden och framtiden. Därför styrs kommunens verksamheter utifrån FN:s globala mål. Genom att agera lokalt för att påverka globalt vill vi bidra till en hållbar framtid för människor och miljö. Som medarbetare i Finspångs kommun är du vår viktigaste resurs. Du och dina kollegor förbättrar vardagen för andra – varje dag. Här får du möjlighet att göra skillnad, ge service till andra och ta ansvar för Finspångs utveckling. Tillsammans bygger vi stolthet och arbetsglädje på en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun. I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa till annonsens kontaktperson som kommer att guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Om jobbet

Ort: Rejmyre/Finspång
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 240812 eller enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 30 april 2024

Kontakt