Språk/Language

Camp Grosvad

Camp Grosvad är en del av Finspångs kommuns sommarlovsprogram och innebär en till två veckor fyllda med lek, aktiviteter och utflykter! Det är helt gratis att delta. Anmälan krävs dock.


 • Datum: 28 juni till 22 juli, vecka 26-29. Du kan anmäla ditt barn till en av veckorna eller till max två veckor, 26-27 eller 28-29.
 • Plats: Arena Grosvad i Finspång.
 • Tider: Måndag till torsdag, kl. 10-15.
 • Åldersgräns: 6-13 år.
 • Gratis att delta!
 • Lunch ingår!
 • Aktiviteter: Skogsutflykter, spel, bad, bowling och mycket mer!

Viktig information med anledning av coronaviruset och covid-19

Med anledning av Covid-19 har vi gjort anpassningar av Camp Grosvad utifrån Folkhälso­myndighetens rekommendationer. Detta för att undvika smittspridning. Vi kommer bland annat ha färre barn i de olika grupperna och se till att alla grupper har olika samlingspunkter. Vi kommer inte ha lunchbuffé utan portionsservering.

På grund av mindre grupper reserverar vi oss för att vissa veckor kan bli fullbokade. Vi hänvisar då till den kölista som senare kan komma att publiceras på kommunens webbplats. För att möjliggöra att så många barn som möjligt ändå ska kunna delta har vi ändrat maxbegränsningen för anmälan till två veckor istället för fyra veckor. Ni kan alltså anmäla ert barn till en eller två veckor under perioden vecka 26-29.

Vi ber alla deltagare att hålla en god handhygien och vid minsta symptom stanna hemma i enighet med Folkhälsomyndighetens rekomendationer. Vår ambition är att barn och vårdnadshavare ska känna sig helt trygga med Camp Grosvad, även i år med dessa speciella omständigheter.

Anmälan och kölista

Alla barn som ska delta under någon eller några av veckorna på Camp Grosvad måste anmäla sig. Anmälan är obligatorisk för att vi ska kunna planera aktiviteter, beställa mat, boka aktiviteter och för att försäkringar ska gälla. Vi kommer inte kunna ta emot några efter­anmälningar - så se till att anmäla ditt barn i god tid. Anmälan öppnar i mitten av maj och stänger 6 juni eller när maxbegränsningen för antal barn uppnåtts.

Anmälan sker endast via länken nedan. Behöver du hjälp att fylla i formuläret kan du kontakta någon av projektledarna. Du måste fylla i en gång per barn som du anmäler.

I formuläret kan du välja att anmäla ditt barn till en eller max två veckor. I formuläret anger du också om ditt barn har några allergier, specialkost samt om ditt barn kan sitta och om hen får vara med på bild.

Om du anmält ditt barn och sedan får förhinder är det viktigt att du meddelar oss för att inte bli debiterad 200 kronor för utebliven närvaro. Du lämnar då också över platsen till någon av barnen på kölistan.

Trivsel- och ordningsregler

Det är viktigt för oss att alla barn trivs och känner sig trygga på Camp Grosvad, därför har vi tydliga trivsel- och ordningsregler. Följer man inte reglerna kan man bli varnad med ett gult kort av ledarna. Följer man inte reglerna efter att man fått en varning och ett gult kort får man ett rött kort och kan riskera att inte få vara kvar på Camp Grosvad.

På Camp Grosvad.....

 • Behandlar vi varandra som vi själva vill bli behandlade.
 • Använder vi ett vårdat och schysst språk.
 • Behandlar vi ledarna och deltagarna med respekt.
 • Använder vi inte våld, tex. slåss.
 • Accepterar vi varandras olikheter och likheter.


Relaterad information

På Camp Grosvads Facebooksida kan du följa oss och se vad vi gör om dagarna under campet.

Kontakt

Per Leander
Projektledare
Camp Grosvad

perleander00@gmail.com

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Therese Ekman
Projektledare
Camp Grosvad

Thereseesas@hotmail.com

Lizzie Örn Sagrelius
Fritidsutvecklare
Kansli- och utvecklingsavdelningen

0122-850 45
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång