Språk/Language

Timvikarie Lokalvård

Publicerad: 13 november 2019
Sista ansökningsdag: 13 december 2019

Beskrivning

Att arbeta som timvikarie i Finspångs kommun passar dig som vill ha ett flexibelt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Att arbeta som timvikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. För att trivas som timvikarie tror vi att du alltid har kunden i fokus, en god samarbetsförmåga och förmågan att ta egna initiativ.
Som timvikarie anger du själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du lägger in din tillgänglighet via ett tidsbokningssystem på internet och har därefter möjlighet att bli bokad på de tider som du lägger upp.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom lokalvård bidrar du till Finspångs kommuns arbetsmiljö. Du har ansvaret att vårda och städa kommunens lokaler, samt sköta rengöringen och skötseln av städmaterial och utrustning. Arbetet är förlagt på dagtid på vardagar. Som timvikarie i Bemanningscentralen bör du ha möjlighet att komma till arbetet med kort varsel och kunna vikariera från några timmar och uppåt.

Hos oss får du som timvikarie en grundläggande introduktion och kontinuerligt stöd i arbetet. För att kommunikationen ska fungera krävs det att du kan läsa och förstå skriftliga arbetsinstruktioner. Du ska även tala god svenska då arbetet innebär en del muntlig kontakt. Vi har arbetsplatser i både centrala delar av Finspång men även i ytterområdena, därför kräver vissa enheter att man har körkort samt möjlighet att kunna ta sig runt i Finspång.

Kvalifikationer

• Ha förmågan, intresset och viljan att ge god service
• Ha förmågan att planera och prioritera ditt arbete
• Ha förmågan att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner
• Vara tillmötesgående och uppmärksam i ditt bemötande

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom lokalvård och/eller service. Det är även meriterande om du har en lokalvårdsutbildning. Du ska ha grundläggande datorkunskaper. Inom vissa av våra enheter krävs det att man har körkort.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: 2019-11-18
Lön: Timlön
Sök jobbet senast: 13 december 2019

Kontakt

  • Johanna Carlberg
    0122-85499

Facklig företrädare:
  • Katarina Yderfors
    0122-85270