Språk/Language

Undersköterska till korttidspool

Publicerad: 25 november 2019
Sista ansökningsdag: 15 december 2019

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska i Bemanningscentralens korttidspool. Det vi erbjuder dig är ett omväxlande och roligt arbete, som främst innefattar omvårdnadsarbete inom Finspångs kommuns äldreomsorg. Det kommer även att finnas viss möjlighet för arbete inom social omsorg, måltidsservice samt lokalvård.

Korttidspoolens funktion är att fylla upp för ordinarie personals korttidsfrånvaro, vilket medför att arbetet är förlagt på flera olika enheter i kommunens verksamheter. Arbetet kan därför innebära att du tjänstgör på mer än en arbetsplats under ett skift, och att du kan arbeta både i centrala Finspång samt i Hällestad och Rejmyre. Arbetstiden är schemalagt under dagar och kvällar, måndag till söndag.

Ett arbete som undersköterska i korttidspoolen innebär att du arbetar där du behövs som bäst, vilket gör att du verkligen har möjlighet att fokusera på de personer vi finns till för i våra verksamheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har körkort B samt har tillgång till egen bil. Du behöver vara flexibel, kunna strukturera och planera ditt eget arbete samt ha en god samarbetsförmåga. Det ses som självklart att du är ansvarsfull och initiativtagande, samt att du känner en arbetsglädje och stolthet över ditt yrke. Du ska även ha ett gott bemötande mot alla du möter i ditt arbete, oavsett om det är brukare, kunder, anhöriga eller kollegor. Vidare har du en positiv inställning till förändringar, du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar och du kan hantera stressade situationer.

Det är även viktigt att du har god datorvana och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Efter överenskommelse
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 15 december 2019

Kontakt

  • Anna-Therése Aldrév
    0122-85491

Facklig företrädare:
  • Katarina Yderfors
    0122-85270