Språk/Language

Boka din torgplats via vår nya e-tjänst

Finspångs kommun gör det enklare för dig som önskar att boka torgplats på Bergslagstorget genom en ny e-tjänst. Via e-tjänsten kan du kostnadsfritt boka en plats direkt i mobilen eller via webben.

Bergslagstorget, blomsterplanteringar.

Finspångs kommun har lanserat en ny e-tjänst för att det ska bli enklare att boka torgplats på Bergslagstorget. Du som önskar bedriva torghandel på Bergslagstorget kan kostnadsfritt boka en plats via vår nya e-tjänst, direkt i mobilen eller på webben. Du ser i kalendern, via e-tjänsten, om lediga platser finns och får direkt en bekräftelse på din bokning.

- Torghandeln på Bergslagstorget i Finspång har under de senaste åren fått ett uppsving, vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi hoppas den här e-tjänsten ska underlätta för fler att boka sin plats på Bergslagstorget. Den ökade torghandeln tror jag beror mycket på vårt samarbete med de lokala handlarna kring torget som hjälper till att göra reklam för torghandeln via sociala medier och i deras skyltfönster, säger Joakim Joge, trafikingenjör.

Läs mer om torghandel och boka din plats via e-tjänsten som finns på sidan Torghandel och allmän plats.

Information om torghandel i Finspång

Torghandeln på Bergslagstorget äger rum helgfria onsdagar, fredagar och lördagar mellan klockan 7 och 15.

Under 2022 till september 2023 kommer ombyggnation pågå på Bergslagsvägen och Bergslagstorget. Torghandeln kommer under denna period fortsatt vara tillgänglig.

Alla är varmt välkomna till vår torghandel på Bergslagstorget, allt från föreningar, företagare, verksamheter och privatpersoner. Allt för göra Bergslagstorget till en given mötesplats att vistas och ha trevligt på.

Kontakt

Joakim Joge
Trafikingenjör
Samhällsplaneringsenheten

0122-855 81
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång